Çokluboot kullanıcı dostlara,
Bir kaç gündür yeni denemeler içindeydim.Bu denemelerde umduğumu bulduğum da oldu,hayal kırıklığı yaşatanda...
İlk deneme:
Uno 4K flashına OpenDroid-7.0 imajeyi kurarak Eklentiler menüsünde bulunan OPD Boot'u bunun üzerine yapılandırdım.
Sonuç:Sadece Uno 4K imajlarını kurarsam iyi ve yeterli.Ama bunun dışında diğer Vuplus yazılımlarını OPDBot'a kurmak mümkün olmadı.Bu da bana yetmedi,vaz geçtim...
İkinci deneme:
Cihazın flashına OpenAtv-6.4 son versionu kurarak NeoBoot-9.06 versionu bunu üzerine yapılandırdım.İlk denemeyi de bu tür çoklu bootlarda kurulumu ve işleyişi hep sorun olan iki imaje ile başladım: İlki ,VTI-15.0.0 ve Official OI-3.0 Vti kurulumu ve işleyişi sorunsuz olunca ben de hemen Official imajenin kurulumunu yaptım.Evet,bu da sorunsuz bir kurulum ve işleyiş...Şeytanın bacağı kırıldı dostlar.Bu iki imaje kurulum ve işleyiş sorunsuz olunca artık NeoBoot'a neler kurulacağını siz tahmin edin..
Gerçi umutluydum,ama yine de böyle bir sonuç beni çok sevindirdi.Sonucu siz çokluboot severlerle paylaşmak istedim.
Yalnız imaje yüklemeleri diğer yüklemelere göre(Egami-NeoBoot/Pli-NeoBoot/OBHole-NeoBoot/PKTeam-NeoBoot/OpenVix-NeoBoot) daha yavaş bir yükleme olduğunu belirtmek isterim. Eee bu kadar kusur "Kadı kızında" da olurmuş.Her şeyi bir gecede yapmayacağımıza göre tasa edilecek bir durum değil..İlgi duyanların bilgisine sunulur.Kolaylıklar dilerim...