Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

📢 VuPlusDestek.com İmaj Backup Yazılımı Vuplusdestek İptv Cccam Enigma2 Forum Destek Sayfası Vuplus Cihaz Yazılımları ile Turkeyforum ları Arasında Yerini Almaktadir

İmaj Backup Yazılım İptv Destek Sayfasıdır Sizlerin Sabirsizlikla Beklediginiz Forum Geri Döndü Yeni Yüzümüz ile Tekrardan Sizlerleyiz....Turkeyforum ları arasında Yerini almakta satforum olarak Hizmetinizde

LogoMatik[E-A] - Enigma2 Logo Program (XorioN)

T

tumucin

Member

LogoMatik[E-A] - Enigma2 Logo Program (XorioN)​

Bv9oGD.png

LogoMatik [EA]'nın yeni sürümünü, yani E2 cihazlar için logo değiştirme programını aşağıdan indirebilirsiniz.

"E2 STB Tara" düğmesine tıklayarak, FTP ayarlarında yaptığınız bilgilere göre bağladığınız cihazınızın tüm logolarını alabilir, bunları resim ve MVI olarak kaydedebilir, değiştirebilir ve cihazınıza tekrar gönderebilirsiniz. Cihazınızdan

aldığınız logoların adında "arka plan (bağlantı önyükleme logosu)" gibi bir isim görürseniz, bu resim önyükleme logosu resmiyle aynıdır ve bootlogo.mvi dosyasıyla aynı MVI dosyasını kullanır. Programda bu logo değiştirilemez ve bulanık görünür. Bunu yukarıdaki resimde de görebilirsiniz.

Cihazınızın logosunu değiştirirseniz, "FTP Yükle" düğmesiyle göndermeden önce "MVI'ye Dönüştür" düğmesiyle MVI'ye dönüştürmeniz gerekir, ardından cihazınızı gönderebilirsiniz. "

Ücretsiz Logo" düğmesiyle, cihazınızı bağlamadan istediğiniz resimleri MVI dosyasına dönüştürerek kaydedebilirsiniz.

Sağ üst köşedeki "MVI'den JPG'ye" düğmesiyle, seçtiğiniz MVI dosyasını resme dönüştürebilir ve resim olarak kaydedebilirsiniz.

Programı Vu-Uno cihazımla Blackhole, VTI, OpenPli ve OpenSpa imajlarıyla test ettim. VTI veya OpenPli gibi imajlarda logolar "vuplus-bootlogo" adlı bir klasörde bulunduğu için diğer marka E2 cihazlarından nasıl sonuç alacağımı bilmiyorum. Bu nedenle Dreambox, GigaBlue gibi cihazlarda ne olacağını bilmiyorum.

Program hala beta aşamasında.

Programda bazı üçüncü taraf bileşenler kullandım ve bunları gömdüm. Bu nedenle boyutu biraz büyük.

Program Windows Vista ve üzeri sürümlerde çalışacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri